* User

Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

Select language:

Forum

* Statistic

• *Total Members: 1383
  • *Latest: remi

• *Total Posts: 7928
  • *Total Topics: 6537
  • *Online Today: 17
  • *Most Online: 108
(January 03, 2012, 09:06:39 AM)
  • *Users: 0
  • *Guests: 18
  • *Total: 18

Author Topic: Ditari im..per Ty .....  (Read 2502 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Amore

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Sinqeriteti .Besnikeria
    • www.peja1.com
Ditari im..per Ty .....
« on: January 28, 2010, 04:58:22 AM »

Ka kaluar mesnata, nuk po me flihet... Madje qquditerisht as qe nuk po perpiqem te fle..

Po te shkruaj nen tingujt romantik te disa baladave shqiptare, po te shkruaj ne mes te nje hapesire gjigande dhe jam vetem si gjithmone por kjo nuk do te thote qe ndihem vetem... Mar fryme thell dhe perpara meje shfaqesh ti! Mendja tani fillon e paraqet imazhe filmike.

Me mungon...!!! Gjithmone me ke munguar, por sonte me mungon me shume se kurr. Nga cfare po me vjen gjith ky mall??? Apo nga deshira e qmendur qe kam per te te pasur gjithmon pran! Eh, sa deshire do kisha te ishe ketu me mua,, te me perqafoje vetem ne ate forme qe di ti, te me puthje ashtu sic di vetem ti...! Zgjohem dhe bie preh e deshires per te pasur prane e per te shkuar nje here ne "Dimensionin Tone Imagjinar" e pastaj te kthehemi serish ne "Dimensionin Net*" aty ku rastesisht u njohem... Perpiqem te thyej kilometrat e largesise duke menduar per ty, por ne mungesen tende kilometrat duken edhe me te gjata e ora nuk shtyhet fare. Kur do vije dita qe do takohemi serish??? Ne nje te ardhme? ose ndoshta neser??? Neser??? Ah, sikur!... Asnje fjale e shkruar ne menyren e saj me te persosur nuk do te mjaftonte per te shprehur ate qe ndjej per ty! E di? te shoh shpesh, madje edhe ateher kur ne prezencen fizike nuk je... Ndjej duart e tua ku lehtas me perkedhelin, pa patur mundesi per te te patur prane...! Te ndjek kudo nga pas,, po te kerkoj ne nje erresire totale qe ka kapluar naten pa e ditur se ku te te gjej!!! Te kerkoj drejt nje misteri abstrakt.... Sa rraskapitese kjo largesi fizike,,, jam larg por ti je kaq prane afer zemres time.. Mendoj per ty..! E ateher buzqeshja me rikthehet,, serish lumturia,, serish ringjallet!!! Sa here qe shijoj buzet e tua besoj me gjithe shpirt... ja vlen te jetosh cdo vuajtje, cdo dhimbje.. Sa here qe te puth kuptoj vertet qe mund te fluturoj per te arritur majat e lumturise!! Shpirt faleminderit per ate qe shoh permes syve tu, sepse nepermjet tyre arrij te kuptoj qe nje dashuri e paster dhe e sinqerte ekziston, edhe ne disa shikime te embla te hedhura si padashje... Nepermjet syve tu arrij te kuptoj sa e vecante jam.. Te dua kaq shume sa edhe vete pafundesia do smbrapsej perpara ksaj ndjenje qe kam per ty! Ti je ajo dashuri e madhe ku une gjej te nderthurur ne menyren me te persosur buzeqeshjet dhe lumturine... Dua te fle, por tani edhe endrrat me flasin per ty! Cdo gje me flet per ty, edhe dita edhe nata edhe qielli ne pamundesi per te pasur yjet sonte sepse po bie shi ... Te them qe ne qdo pike te shiut Te Dua, dhe ne qdo pike te tij ndjej mungesen tende... "TE DUA ..Zemer......."

Offline Amore

• Global Moderator
  • Hero Member
    • www.peja1.com
RE: Ditari im..per Ty .....
« Reply #1 on: February 11, 2010, 09:18:03 PM »
Lerem te qaj..Kur mendoj per ty Dhe edhe shpirti leshon..!
Mendoj per gjene me te bukur ne jete.. Mendoj per dashurine tone.
Kur mendoj per ata sy te bukur..dhe buzet qe dridhen pa fjale
Mendoj per floket mbi gjoksin tend..dhe zemrat qe rrahin pandal.
Kur me ty bisedoj dhe heshti..dhe dridhem kur me flet ngadal ..
Mendoj se brenda teje ka dicka..Qe ti ma thua me zemer, jo me fjale.
Dicka qe me ben te ndihem si engjell ...Dhe hap krahet drejt teje te fluturoj.
Ti me shtrengon aq fort prane vetes..Dhe une ngadal peshperis te Dashuroj...
Nese nuk te thash se per mua je ti ai qe me fal buzeqeshje ai qe me fal ngrohtesi...
Nese s'ta shpreha dot sa shume te dashuroj fajin e kish natyra qe si dha zemres goje..
« Last Edit: February 11, 2010, 09:18:37 PM by Amore »

Offline Amore

• Global Moderator
  • Hero Member
    • www.peja1.com
Re: Ditari im..per Ty .....
« Reply #2 on: February 17, 2012, 06:13:41 PM »
I dashur,po te dergoj leter sepse po me vret largesia jote.Ne kete leter do te tregoj gjendjen time shpirterore qe me ke shkaktuar ti,jo per fajin tend,per faj te dashurise.Nuk ndjej me ekzistencen time ne kete bote sepse nuk je prane meje.Je shume larg,saqe zemra po vuan shume mungesen tende,dhe therret emrin tend ne cdo moment .Ne kete cast qe po te shkruaj po dridhem,po nxjerr lote nga trishtimi i mungeses tende.Nje trishtim i mallkuar qe me ndjek ne cdo moment..Kudo qe shkoj kam imazhin tend me vete,sepse mendja te ka pikturuar ty.Sa me mungon.Sa po vuaj nga largesia jote.Te lutem rikthehu,mos me le ne vetmi,mos e ler zemren time te cmendet.Me ka marre malli per ty ,per puthjet e tua,te te kem perseri ne krahet e mi,te ndjej fryemarrjen tende,dhe te shikoj perseri syt e tu...Shpresoj qe me letren time te kuptosh dhimbjen time dhe vuajtjen nga ikja jote.Dhe kete leter e perbledh me nje fjale te madhe TE DUA
Cdo nat shikoj yjet dhe yllin me te shndrishem kam vene emrin tend dhe aty brenda yllit kam ruajtur kujtimet qe kam per ty.Cdo nate sa here te shikoj ate yll te bukur do me kujtohesh ti.

Offline Amore

• Global Moderator
  • Hero Member
    • www.peja1.com
« Reply #3 on: February 17, 2012, 06:15:29 PM »
I dashur!

Jam duke te menduar...intensivisht, jam duke te puthur me endje...fort, jam duke biseduar me ty, jam duke te kundruar....dhe e pabesueshme...nuk me besohet. NUk me besohet shpirt qe ti erdhe kaq papritur tek une dhe u ule ne fronin e zemres time.... ti "pushtuesi" i cdo qelize tek une...erdhe embel, i qete, mahnites, dehes, i lumtur....mbret i mbreterise time...mbreteron.. tek une, ti shkaterrimtar i embel...Ti je sunduesi im i heshtur... ke fituar, ke mbetur si kujtimi me i bukur, si deshira me e cmendur qe kam! Une dorezohem perpara teje, pa asnje kusht....sepse...pa fjalet qe vetem ti mi thua, pa gjerat qe ben per mua... S'mundem... e lire pa ty nuk mund te jem....Lirine pa ty Perse ta kem?

Zemra ime! Mos u merzit nese ndonjehere e teproj me dashurine time, kjo eshte me e forte se une... nuk mund te bej dot ndryshe. MOs u merzit shpirt nese une te puth pa rreshtur... ky eshte emocion me beso...emocion ne zemren time! Shpirt mos u merzit nese fjala TE DUA e thene nga une nuk eshte asnjehere MJAFT...
Shpirt! Zemer! Eja prane, ti je motivi qe kam, ti je fjala qe degjoj, je gjithcka qe besoj!     E Kuptoj...dita dites ty te ndjej me prane... Pranoj... Cdo dite me shume te Adhuroj! JAm me ty edhe kur  nuk te kam...

I dashur...Shpirt, Te dua!

Offline Amore

• Global Moderator
  • Hero Member
    • www.peja1.com
« Reply #4 on: February 17, 2012, 06:18:37 PM »
Ylli im!

Me mungove kaq shume sot, mu duk nje dite e gjate e lodhshme, pa jete, pa kuptim!
Sepse ti je jeta, kuptimi, shlodhja, gjithcka qe me gezon! Zemer do mungosh gjate? Te lutem mos me thuaj qe do mungosh gjate, une te dua prane! Te puth syrin e bukur zemer ska me verbues se sa ai, Te puth buzen e embel, aty eshte burimi i ndjenjes, shperthimi i zemres! Zemer eja me merr ne kraharorin tend, aty ndihem e lire e sigurte. Shpirt ku je? Te betohem do rri me ty, do jem me ty, cdo kohe, cdo minute, cdo sekonde. Zemer eja me merr me vete dhe me shtrengo fort, dua te te ndjej aromen, ajo me jep fryme, jete, gjithcka. O Ylli im! Po te pres, Te dua!

Offline Amore

• Global Moderator
  • Hero Member
    • www.peja1.com
« Reply #5 on: February 17, 2012, 06:20:48 PM »
Jeta ime...

Ke pyetur ndonjeher perse po te shkruaj ketu...?
Por...degjo,dua qe te gjithe ta marrin vesh ate qe une, ndiej
per ty!! Jam ketu sepse u be kohe qe je ne mendjen time,
je mendimi im i vetem, askush nuk mund te te largoje nga
mendja ime!! Je deshira ime qe nuk resht se menduari,rrezikoj
me vdekje...e di si do te te pergjigjem?? Perse duhet te resht
se menduari jeten time, personi i cili cdo dite e ben zemren
time te rrahe,perse duhet te resht se menduari ate cun aq te
bukur, te embel, dhe te rendesishem per mua?!! E di perse??
Sepse je ti ai qe me ben te ndjej emocione te mrekullueshme,
gje qe se ka bere ndonje tjeter deri tani. Fale teje zbulova dashurine,
faleminderit zemra ime qe me jep cdo dite, cdo gje qe vetem ti
di te me japesh...shpresoj te mos kaloj vetem vite me ty, por
te gjithe jeten time!! Je personi me i mrekullueshem qe kam njohur...
Te Dua...me shume se jeten time! Shpresoj qe kjo te mos jete
vetem nje enderr  e imja, por...endrra e te dyve!! Te dua...X, Te
Dua me shume se cdo gje ne Bote...!!

Te puth pambarimisht Zemra ime...!!

Offline Amore

• Global Moderator
  • Hero Member
    • www.peja1.com
« Reply #6 on: February 17, 2012, 06:27:51 PM »
I dashur...

Me kujtohet akoma sikur sot eshte dita e pare kur te takova
kaq i bukur, kaq i thjeshte, kaq bujar...
gjithcka filloi nga aty...
E kush mund ta imagjinonte qe mund te lindte Dashuri?!!...
Oh... i dashur, cfare fjale e rende...ndonjeher na duket e veshtire
ta shkruajme dhe ta prononcojme...vetem ideja qe kur ta thoja
me ndan zemren ne dysh!!!...
Eshte e mrekullueshme kur fillon dhe rritet kjo ndjenje kaq e bukur,
dhe sot e kuptova kush ishte momenti me i bukur...
Kur isha prane teje kuptova ate qe ndjeja per ty, ate qe ndjeja brenda
meje, dhe cuditerisht e ndjej qe ajo ndjenje rritet cdo dite e me shume!! :(
E dija une, isha e sigurte, nuk mund te ndodhte e kunderta...
por ate fjale " Te Dua... " deshiroj te ma thuash serish!!!...
Dhe kur ma prononcove,fillova te mos kuptoj me asgje!!!...
Dhe tani, jam mese e qarte se:
..." Cdo dite e me shume...dashuria ime per ty rritet!!!

Offline Amore

• Global Moderator
  • Hero Member
    • www.peja1.com
« Reply #7 on: February 17, 2012, 06:40:12 PM »
Mbyllje!!!...

Me thuaj si mbyllet nje dashuri?!!!
Sepse...une nuk e di si behet!!!...

I kujt eshte faji nuk ka rendesi,nuk ka rendesi me
sepse ishe i qarte ne "lamtumiren tende"!!!...
Mos me telefono - do te marr vete!!!

Po tani si t`ia bej??

Nuk po gjej me qetesi,nuk arrij te shof me dike tjeter,
dhe nuk dua me te "jetoj"!!!...

Ti ke vendosur nje ishull midis meje dhe teje.Pikerisht
ne ate ishull ndodhet zemra jote,e cila ka pushtuar timen.

Nje dite do te vi ne ishullin tend dhe do te te shoh,ti nuk
do me njohesh, por...une po!!!...Dhe keshtu kur te jem aty
do te kem kenaqesine te te them: " Te dashuroj zemra ime"!
Mbylle gojen, mendove qe do te beja ndonje figure te keqe,
jo i dashur, nuk ka me skena...por do iki ashtu sic erdha ne
Ishullin tend!!!.

Offline Amore

• Global Moderator
  • Hero Member
    • www.peja1.com
« Reply #8 on: February 17, 2012, 07:11:39 PM »
Zemer!

Te shkruaj keto fjale sepse zemra ime ka nevoje ti shprehe!
Sepse ne mes te vuajtjes je gjithmone ti qe qendron si kujtim i bukur dhe kjo vuajtje papritur kthehet ne emocion. Sepse ne cdo lot qe del nga syte e mi mbart me vete emrin tend. Sepse cdo cast eshte i mbushur me ty, i dehur, i cmendur nga dashuria per ty shpirt!

Zemer! KAm nje det me fjale per te te thene, nje lum me puthje per te te dhene, nje qiell me shikime per te te hedhur!
Ti me je kaq afer dhe une qe smundem dot te te them asgje nga te gjitha keto. Nuk mundem sepse malli eshte aq i madh sa koha nuk mjafton per te te pare, per te te puthur, per te te prekur dhe per te te thene ato qe lindin brenda shpirtit!
Shpirt! Pse Buza me dridhet nga emocioni kur te shoh? Pse zemra cmendet nga Pasioni kur te prek? Zemer ti je ne Piedestal dhe une po mundem te te arrij! Te kam shume shpirt!

Offline Amore

• Global Moderator
  • Hero Member
    • www.peja1.com
« Reply #9 on: April 09, 2012, 12:11:30 AM »

E dashura ime!
Dua tė ta shkruaj njė letėr nga ato qė unė dikur dija t’i shkruaj.
Njė letėr ku do ta shprehja tėrė atė qė unė e ndjejė pėr ty me shpresėn se do ta shkrin akullin e frikės dhe tė mosbesimit nė zemrėn tėnde.
Dua ta shkruaj por nuk po di mė tė shkruaj!
Pa ty ndjehem sikur njė rrotė mulliri nė njė jaz pa ujė duke u tretur tėrė kohėn nė diell nė pritje qė ndonjė mrekulli ta kthejė lumin qė dikur e lėvizte pandėrprerė.
Nuk di ta shkruaj sepse dashuria nuk ėshtė fjalė qė tė deklarohet sikur premtimet qė i dėgjojmė ēdo ditė nė TV, fjalė boshe pa ndonjė kuptim, tė thėna vetėm qė tė nxisin iluzione tė rrejshme te ata qė i dėgjojnė.
Nuk dua tė bėhem as sikur ata tė cilėt pėr dashurinė flasin me tė njėjtin emocion sikur atėherė kur flasin pėr automobilin e ri qė ua merr mendtė pėr aq kohė sa ėshtė nė trend.
Nuk dua tė bėhem as sikur ato tė cilat flasin pėr dashurinė njėjtė sikur pėr fustanet e reja tė cilat i marrin me shumė zemėr dhe mė pas i hedhin si lecka pėr shkak se nė ndėrkohė ka dalė diēka e re.
Dua tė shkruaj diēka tė cilėn deri sot nuk e ka shkruar askush nė mėnyrė qė ti ta ndjenė se unė tė kam dashur edhe para se tė takoja.
Po! Edhe para se tė takoja unė e kam ditur se ti je diku, e strukur nė njė qoshe tė botės, njėjtė sikur unė e dėshpėruar nė ata tė cilėve ua ke dhėnė pa asnjė kusht dashurinė e tė cilėt tė kanė shpėrblyer duke e luajtur idiotin e rėndėsishėm.
E kam ditur se je diku sepse zjarrin e jetės qė ėshtė brenda meje e kam ndjerė se si digjet tėrė kohėn brenda teje.
E kam parė njė botė tė tėrė njerėzish qė na ndanė dhe kam jetuar me shpresėn pėr njė botė mė tė mirė, shpresė e cila tėrė kohėn ne na lidh.
Tė kam kėrkuar dhe mu atėherė kur unė hoqa dorė ti mė gjete mua.
Nė jetėn time nuk erdhe atėherė kur unė kam pasur nevojė pėr ty por erdhe mu atėherė kur ėshtė dashur tė vije dhe si kulla letre i shembe iluzionet qė me vite i krijuan tė tjerėt.
Tani besoj e kupton pse unė dua tė shkruaj diēka mė ndryshe, diēka tė denjė qė sė paku tė kam fytyrė tė paraqitem para teje sepse ti flet pak por tėrė kohėn thua aq shumė. Mėnyra se si i zgjedh fjalėt mua mė bėnė tė ndjehem i vogėl saqė e kam ndjenjėn se tėrė kohėn duhet ta dėshmoj veten para teje. Kjo ėshtė ndjenja mė e bukur qė unė mund ta ndjejė nė njė fillim dite sepse kjo ndjenjė ėshtė sfidė e cila me kohė shndėrrohet nė frymėzim tė pafund.
E dashur!
Ndihmomė ta shkruaj kėtė letėr nė mėnyrė qė edhe njėherė ta ndjejė jetėn se si pėrsėri gufon brenda meje

Offline Amore

• Global Moderator
  • Hero Member
    • www.peja1.com
« Reply #10 on: April 26, 2012, 09:07:45 PM »

................NJE DEDIKIM PER TY....................

Ndoshta nje dite do ndalosh per nje moment... dhe do mendosh per mua... dhe nese vertet, e ke njohur zemren time!!... do ta dish qe , ka qene gjithmon e sinqert dhe plot dashuri... Por shpresoj qe kjo dite mos te jete shume large ....

E di qe nuk i lexon kurre ato qe shkruaj... Ate qe ndjej, ate qe une provoj.... por ktu eshte i vetmi vend qe mund te shprehe... dashurin time qe e ruaj brenda zemres time... Ta dish se sa me mungon...sa e trishtuar, eshte zemra ime pa ty... nuk kam me lote.... Dhe cdo dite pa ty..... Eshte shum e veshtir per tu perballuar.....

ME MUNGON ZEMER..

Kalendari

Su Mo Tu We Th Fr Sa
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Postimet e Fundit

xxKacin: Marrėveshjen duhet ta nėnshkruajnė ata qė e mohuan pavarėsinė e Kosovės
Posted by: Beni, April 29, 2013, 11:02:10 AM
Replies: 0

Board: Lajmet nga Kosova
Views: 29

Raportuesi i Parlamentit Evropian pėr Ballkanin Perėndimor, Jelko Kacin konsideron se marrėveshja Kosovė-Serbi ėshtė historike dhe se mund tė krahasohet me fundin Luftės sė Ftohtė.

Nė intervistėn pėr “Veēernji list” tė Kroacisė, ai ka vlerėsuar se konflikti shumėvjeēar i Serbisė dhe i Kosovės ka sjellė shpėrbėrjen e Jugosllavisė. “Duke thėnė se Ivica Daēiqin, nė njė mėnyrė, mund ta quajmė Niksoni ballkanik, Kacin ka shtuar se “marrėveshjen duhet ta nėnshkruajnė dhe duhet ta zbatojnė ata qė mė sė shumti e kanė mohuar pavarėsinė e Kosovės”.
xxMediat Serbe: Thaēi Ishte Spiun Serb!
Posted by: Beni, April 28, 2013, 10:06:14 PM

Board: Lajmet nga Kosova
Views: 37

Disa ditė pas firmosjes sė marrėveshjes sė ndėrmjetėsuar nga Brukseli midis Kosovės dhe Serbisė, nė njė pjesė tė mediave serbe vazhdojnė tė gjejnė vend akuzat dhe idetė mė radikale.

Kėshtu, pas akuzave pėr “tradhti” nga ana e kryeministrit Daēiē dhe presidentit Nikoliē, tė njėjta fjalė i adresohet edhe kryeministrit tė Kosovės, qė sipas gazetės “Kurir” “tradhtoi” shtetin mėmė, atė pėr tė cilin ka punuar si agjent.

”Rreptėsisht konfidenciale: Thaēi ishte spiun serb”!”, ky ėshtė titulli i artikullit tė botuar nė tė pėrditshmen sensacionaliste.

“Vėllai mė i madh i kryeministrit tė Kosovės, Hashim Thaēi, ka qenė bashkėpunėtor i Shėrbimit Shtetėror tė Sigurimit tė Jugosllavisė (UDB) nė vitet e 80-ta tė shekullit tė kaluar! Veēanėrisht roli i tij u vu re nė demonstratat studentore nė Prishtinė nė vitin 1981, tė cilat u shuan me dhunė”.

Sipas njė burimi, qė “Kurir” e konsideronte tė “mirėinformuar”, lidhjet e familjes sė kryeministrit tė Kosovės me agjensinė famėkeqe tė UDB-sė janė tė njohura dhe tė skeduara nė arkivat e Beogradit, ndonėse duket e vėshtirė qė nėse kėto shkresa do tė ekzistonin, do tė mbaheshin ende tė fshehta nga qeveria serbe.
xxRita me ēizme
Posted by: ღ ஐ ScRe4M ஐ ღ, April 25, 2013, 03:18:02 PM

Board: V.I.P LAJME
Views: 50

Londėr, 25 prill- Kėngėtarja me prejardhje nga Kosova edhe pse duket se nuk ka shumė shije pėr modė, ajo ia qėllon ndonjėherė me stilin e veshjes.

Nė njė fotografi tė postuar nė “Instagram” ajo kishte mbathur njė palė ēizme tė bardha nga firma e njohur “Chanel”.

Nė njė koment qė shkroi pas postimit tė fotografisė, kėngėtarja e hitit “R.I.P.” dukej se ishte e lumtur pėr kėto ēizme tė pazakonshme.

“Zemrat e mija mė nė fund erdhėn nė shtėpi”, ka shkruar ajo nė koment.

Rita duket se ka marrė pjesė nė sesionin pėr fotografi pėr firmėn e njohur pasi qė ka postuar njė seri tė fotografive ku ajo shihej me veshje tė njohura tė dizajnerit.

xxPaltrow lė tė brendshmet nė shtėpi
Posted by: ღ ஐ ScRe4M ஐ ღ, April 25, 2013, 03:15:10 PM

Board: V.I.P LAJME
Views: 50

Los Anxhelos, 25 prill- Ajo ishte shpallur femra mė e bukur nė botė nga revista “People” tė mėrkurėn dhe nė tė njėjtėn ditė Gwyneth Paltrow tregoi se pėrse e ka merituar kėtė titull.

Nė premierėn e filmit “Iron Man”, ajo kishte veshur njė fustan, ku shumė qartė shihej se nuk kishte veshur tė brendshme.

40 vjeēja  arriti nė tepihun e kuq nė teatrin “El Capitan” nė Los Anxhelos dhe dukej e mahnitshme me atė fustan.
Pages: [1] 2 3